Image
Image

Fjellheim Bibelskole

Mellomvegen 96
9006 Tromsø

(+47) 77 75 55 60
post@fhbs.no
www.fhbs.no

Fjellheim Bibelskole er verdens nordligste bibelskole og ligger sentralt plassert sør på Tromsøya i Tromsø - Nordens Paris. Skolen eies av NLM (Norsk Luthersk Misjonssamband) og har eksistert siden 1980.

Vårt ønske er å ha fokus på Guds Ord gjennom solid og variert bibelundervisning, og i tillegg vektlegge samhold og tilhørighet. Omgitt av Guds skaperverk i Nord-Norge, håper vi også at skolen skal bære preg av en nord-norsk kontekst.

Skolen er godkjent for å ta imot opptil 70 elever. Vi er først og fremst en internatskole, men det er også mulig å bo utenfor skolen.


Bibelskolen Fjellhaug er en internatskole som ligger sentralt og likevel avskjermet til på Sinsen i Oslo. Skolen er eid av Norsk Luthersk Misjonssamband og er en del av Fjellhaug Utdanningssenter sammen med Fjellhaug Internasjonale Høgskole.

Bibelskolen Fjellhaug er en bibelskole med ulike linjer. Vi presenterer gjerne linjene våre og mener at vi har mye bra å tilby elever med ulike interesser, men hovedvekten ligger likevel på bibelundervisningen. Vår visjon er å lese, lære og leve Guds Ord, og vi arbeider for at dette skal gjennomsyre både skoletid og fritid. Fellesfagene har vi som regel i plenum, men noen ganger er vi i grupper på tvers av linjene.


Image

Rødde folkehøgskole

Åsvegen 568
7224 Melhus

(+47) 72 85 29 10
rodde@rodde.fhs.no
www.rodde.fhs.no

Rødde folkehøgskole er eid av Norsk Luthersk Misjonssamband og ligger i Melhus kommune, bare 15 km fra Trondheim sentrum.

På Rødde folkehøgskole vil du møte dedikerte ansatte som gjør det de kan for at året skal bli et godt år for deg, gjennom linjene BEATS, BRATT, FREERIDE, MULTISPORT eller REIS. På Rødde får du en variert hverdag med mange opplevelser og inntrykk gjennom året. Du merker at Rødde er en kristen folkehøgskole blant annet på at vi har ord for dagen og skolekor. Og selv om mye har endret seg siden starten i 1920, vil folkehøgskoleåret fortsatt handle om å våge noe nytt og lære noe mer – i et fellesskap med andre.

Finn ut mer om oss på hjemmesiden vår!


Image

Nordvestlandet folkehøgskole

Høgtunvegen 21
6639 Torvikbukt

(+47) 71 29 38 50
kontor@nordvestlandet.no
www.nordvestlandet.no

Nordvestlandet folkehøgskole (tidligere Høgtun folkehøgskole) ligger naturskjønt plassert i den idylliske og aktive bygda Torvikbukt på Nordmøre. Her er det utsikt til både fjord og flotte fjell. Butikk, idrettshall, idretts-stadion og båthavn ligger i kort gangavstand fra skolen. Det er kort veg til byene Molde og Kristiansund, som begge har flyplass.

Nordvestlandet folkehøgskole har en stolt og tradisjonsrik skolehistorie, som strekker seg tilbake til 1917. Det ærverdige hovedbygget er fra 1923, og er den største trebygningen på Nordmøre. Skolen har fem internat, og sammen med plener og tuntrær, danner de ulike byggene et kompakt og koselig skoletun. Elevene bor på dobbelt- eller enkeltrom, og skolen har flere felles oppholdsrom og gode fasiliteter.

Internatet er en god arena for å danne nye vennskap, og å bo på internat oppleves for de fleste som veldig kjekt og lærerikt.

Skolen har et godt miljø og et faglig rikt tilbud innen kreative fag, idrett og friluftsliv. Vi har kompetente og erfarne lærere som vil jobbe for at du skal få mest mulig ut av ditt år på folkehøgskole - faglig, personlig og sosialt.

Vi bygger på de kristne grunnverdiene, noe som vi ønsker skal prege hele skolen. I det daglige vil du merke det på morgensamlingene og i noen av timene vi kaller "tema". Morgensamlingene har som oftest kristent innhold. De andre kristne møtene og aktivitetene kan du selv velge om du vil være med på. De er som regel på kveldstid.
Vi ønsker at skolen skal være et hjem for deg, med et positivt, trygt og varmt miljø!


Image

Hurdal Verk folkehøgskole

Hurdal verk 5A
2090 Hurdal

(+47) 63 92 06 00
post@hvf.no
www.hvf.no

Hurdal Verk folkehøgskole ligger i Hurdal, kun 35 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen og 1 time fra Oslo.

Fagtilbudet er sannsynligvis det du legger mest vekt på når du skal velge folkehøgskole. Men det er også andre ting du bør ta med i vurderingen. Her er 11 grunner til å velge Hurdal Verk:

1. HØY TRIVSEL OG FORNØYDE ELEVER
2. NÆRHET TIL GARDERMOEN OG OSLO
3. MER ENN 60 VALGFAG
4. DE BESTE STUDIEREISENE
5. VALUTA FOR PENGENE - OG ALLE TURER INKLUDERT
6. FANTASTISKE TRENINGSFASILITETER
7. NORGES VAKRESTE FOLKEHØGSKOLE
8. DET BESTE VÆRET
9. GOD MAT
10. DEDIKERT PERSONALE
11. STOR VARIASJON I FAGTILBUD